Roy Willems

Eerst inventariseren in plaats van direct een monteur sturen. Daadkwachtig personeel met stand van zaken en duidelijke afspraken. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

De aanvraag en afhandeling is zeer slecht verlopen. Bij aanvraag is een foto van de situatie gestuurd, omdat deze niet standaard was. Deze is genegeerd. Bij aankomst monteur heeft deze zich omgedraaid omdat deze niet op de hoogte was van de situatie. Ik zou nog van VoltaNXT horen, maar dat is niet gebeurd. Uiteindelijk heb ik gebeld en aangegeven de opdracht te willen annuleren. Hier zou ik een schriftelijke bevestiging van krijgen. Dat is niet gebeurd. Wat wel is gebeurd is dat ik een schriftelijke annulering van een andere klant toegestuurd heb gekregen, inclusief naam en adresgegevens. Ik heb dit verwijderdn, maar dit is in het kader van privacy zeer slordig. Uiteindelijke ben ik in zee gegaan met een ander ventilatiebedrijf dat wel gewoon een mechanische ventilatie kan installeren.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van ventilatie? Kies max 3 antwoorden

Aanbod

Wat viel u in positieve zin op?

Om eerlijk te zijn, heb ik geen positieve ervaringen over de aanvraag van de ventilatie.

Reactie Volta NXT Ventilatie:

Hartelijk dank voor uw reactie. Door uw ervaring te delen kunnen wij altijd blijven streven naar een betere dienstverlening. Wij zijn erg blij met u als klant en vinden het fijn dat u de tijd en moeite genomen heeft om een review te plaatsen!

Score voor Volta NXT Ventilatie: 2/5