Dat de leiding gevende in dergelijke situatie de casus bij de hand pakt en dit veel eerder laat oplossen, zodat frustraties, ergernissen, etc. Beperkt blijven.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
Mijn ervaringen met volta zijn zeer negatief. Adviseur verteld niet de echte waarheid,( deze combinatie hebben wij al vaker geïnstalleerd, blijkt niet het geval) installatiemonteur geeft niet thuis nadat de nieuwe installatie niet werkte. ( Ik ben geen Electricien) Ook hij gaf aan dat hij deze combinatie al eerder had aangelegd, dus ook niet)De service monteur van Volta gaf aan een spoed opdracht in te zetten voor oplossing probleem. Dit doet hij dus niet. Telefoniste belt dat afspraak over 4 weken is, ( stond geen spoed op “ spoedopdracht”) terwijl de GEHEEL NIEUWE installatie niet functioneerde zoals afgesproken.
Er komt een 2e service monteur ( deze man gaf wel het gevoel om probleem op te lossen) welke intensief overleg moest voeren met de boiler leverancier om probleem te achterhalen. De stroom draden waren verkeerd aangesloten. Tevens had men bij installatie geen censor geplaatst die de verwarmingsketel moest aansturen. Bij het 3e bezoek ( hele fijne service monteur, Fati) werd de censor geplaatst. Al met al hebben wij ruim 9 weken moeten wachten alvorens onze GEHEEL NIEUWE INSTALLATIE naar behoren werkte. Excuses voor alle ellende, veroorzaakt door Volta, heb ik van nog niet niemand mogen ontvangen, terwijl ik wel 3 halve dagen extra thuis moest blijven omdat de monteur kwam. Ik overweeg nog om een claim in te dienen, tenslotte heb ik ook 10 uren “ opgeofferd” om hun en tenslotte ook ons probleem opgelost te krijgen. Wij voelen ons niet erg prettig, heel zacht uitgedrukt.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Ervaring van familie/vrienden
Wat viel u in positieve zin op?
Uw service monteur FATHI