Breuer Ben

Betere interne opleidingen voor monteurs. En niet na 7 maanden alleen laten plaatsen

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Slechte monteur’s 13 nog geplaatst, 21 nov wil ik er gebruik van maken blijkt deze verkeerd te zijn aangesloten. 9 dec lekkage ontdekt, 10 dec weer lekkage. Ik heb in deze 4 verlofdagen moeten opnemen. Daarbij moet ik rond de €600,00 betalen voor plaatsen. 2 weken later krijg ik een mail van jullie, wie nu een nieuwe ketel plaats krijgt deze gratis geplaatst. Zeer ergerlijk vind ik dat. Jordy Janssen de verkoper van u vindt dit normaal, en zegt wij zijn blij dat we überhaupt al monteurs hebben.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Verwachte opbrengst/rendement, Persoonlijk advies

Wat viel u in positieve zin op?

De monteurs zijn en werken netjes

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Wij zijn hard bezig met onze monteurs te opleiden, omscholen en vooral bijscholen om de juiste kennis voor het vak en de producten te beheersen om u probleemloos te helpen. Ook hebben wij intern een academie gestart waarbij de ervaren monteurs op pad gaan met de nieuwe monteurs om in de praktijk de juiste kennis op te doen. Hiermee hopen wij u als klant in de toekomst te voorzien van een betere dienstverlening.

Score voor Volta NXT cv-ketels: 0.5/5