Dit installatiebedrijf niet meer gebruiken
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
In eerste instantie wou volta mij niet helpen. Uiteindelijk heeft toch iemand aar voor gezorgd dat ik geholpen werd. Een week zonder warm water gezeten en toen de nieuwe ketel kwam dacht ik water te hebben maar toen na 7 uur de installateurs weg gingen had ik nogsteeds geen warm water. Uiteindelijk was het probleem heel klein en had dit heel snel verholpen kunnen worden maar wij moesten nog maar een extra dag wachten tot er iemand kwam om het op te lossen. Om er vervolgens achter te komen dat de monteurs het systeem niet met water hadden gevuld en een niet geaard stopcontact aan het gebruiken waren. Terwijl ik zei dat de oude in een ander stopcontact zat.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Aanbod, Snelheid en levering
Wat viel u in positieve zin op?
De mannen die kwamen instaleren waren niet van Volta zelf. Ze waren vriendelijk maar niet gespecialiseerd
Reactie Volta NXT cv-ketels:
Bedankt voor uw bericht. Vervelend dat u een negatieve ervaring heeft opgedaan met het externe installatiebedrijf. Wij waarderen dat u deze ervaring met ons deelt ter optimalisatie van onze dienstverlening. Mocht u desondanks nog vragen hebben, dan mag u ons altijd bellen op 088-0278888.