Bij het advies gesprek voldoende kennis hebben over de producten en dit naast elkaar neer kunnen leggen zodat consumenten zelf een keuze kunnen maken.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Het advies gesprek was zeer beperkt en vragen betreft de aangeboden producten konden niet goed worden beantwoord.

Bij het plaatsen van de cv is er een onderdeel verkeerd gemonteerd, en is de ketel niet op druk gebracht. Door de controle van het installatie bedrijf hebben ze dit kunnen onderkennen waar ik zeer tevreden over ben. Wel hebben wij een niet functionerende ketel gehad voor 2 weken.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Snelheid en levering

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke monteurs.

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Dank voor uw reactie,
Jammer dat u ons slecht beoordeeld op diverse onderdelen waaronder vriendelijkheid.
Als herleiden vanuit ons systeem was uw bericht niet bekend! Op het moment dat er gebreken zijn aan de installatie dienen wij hiervan in de kennis gesteld te worden zodat we kunnen helpen. Vervelend om te lezen dat niet alles vlekkeloos is verlopen.

Score voor Volta NXT cv-ketels: 1/5