Tip1: Klant beter aanhoren. Als de klant iets aangeeft dat iets niet klopt, zoek dan naar het probleem waar de klant de Monteur heen stuurt en ga niet een probleem zoeken met verwijt dat het bij de klant ligt. Klant moet een lekkage hebben.
Tip 2: zorg dat er geen verrassende w.z.h. ontstaan bij het installeren, omdat het door volta niet goed bekeken is zoals de schoorsteen die met beugels vast zit en de klant moet proberen om die los te maken.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
Er zijn goede monteurs die de storing/oplossing zoeken en vinden en er zijn monteurs die denken dat er een lekkage bij de klant is en niet bij de nieuwe installatie. De lekkage is ontstaan door nieuwe leidingen die geplaatst werden door fa. Sars die voor Volta werken. En die hadden de koppeling niet goed vast gedraaid waardoor de druk weg viel.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Alles-in-1-pakket(aanschaf en installatie), Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap
Wat viel u in positieve zin op?
Dat ondanks alles wat de klant al weken aangeeft waar de lekkage kan zitten en de monteurs het niet kunnen vinden dat er wel constant hulp kwam tot het probleem was opgelost en gelukkig er een Monteur kwam die het ontdekte.
Reactie Volta NXT cv-ketels:
Hartelijk dank voor uw reactie,
Uw situatie is ons bekend en ik zie dat er herhaaldelijk contact is geweest met Volta Limburg ontremd de gebreken. Ook zie ik dat de adviseur op 14.02.2023 met u heeft gebeld om de situatie door te spreken en om afspraken te maken. Wij nemen uw punten mee in het verbeteren van onze dienstverlening.