Misschien zou er sneller een deskundiger iemand ( misschien wel op de achtergrond) zijn kennis kunnen delen met de "gewone" monteur.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
Omdat we bij de problemen met de nieuwe ketel goed zijn geholpen. Liefst viermaal kwam er een monteur bij ons aan huis. Jammer, dat de eerste monteur niet op het idee kwam om de oorzaak bij het expansievat te zoeken.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Snelheid en levering, Persoonlijk advies, Betrouwbaarheid van de leverancier
Wat viel u in positieve zin op?
Vooral de deskundigheid van de monteur, die als vierde bij de problemen met de ketel ten tonele verscheen. Er was ons door de telefoniste beloofd, dat ze een deskundiger iemand zou sturen en achteraf is gebleken, dat dat ook duidelijk het geval was. Ik wil hier echter meteen bij vermelden, dat de monteur, die ons driemaal bezocht, al het mogelijke heeft gedaan om het probleem voor ons op te lossen. Helaas zocht hij in de verkeerde hoek.
Reactie Volta NXT cv-ketels:
Hartelijk bedankt voor uw reactie!