Minder lange wachttijd bij het melden van een storing.
Na melden van een storing kwam een monteur die niet bekwaam was om de storing te verhelpen. Uiteindelijk na veel moeite en bellen een monteur die wel wat wat hij moest doen. Dit kan echt beter.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
Na bevestigen van offerte online niet meteen een ontvangstbevestiging. Het heeft veel moeite gekost om die te krijgen. Pas bij maken afspraak een schriftelijke bevestiging.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Aanbod, Alles-in-1-pakket(aanschaf en installatie), Snelheid en levering
Wat viel u in positieve zin op?
eenmaal gemaakte afspraak werd nagekomen
Reactie Volta NXT cv-ketels:
Hartelijk dank voor uw feedback. We betreuren het te horen dat u problemen heeft ondervonden bij het ontvangen van een bevestiging na het accepteren van de offerte online. Dit is niet de ervaring die we willen bieden en we zullen dit intern bespreken om onze communicatie te verbeteren.
Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met ons aanbod, het alles-in-1-pakket en de snelheid van levering. We waarderen uw opmerking over de wachttijd bij het melden van een storing en zullen hier aandacht aan besteden. Het spijt ons te horen dat de eerste monteur niet in staat was de storing te verhelpen en dat dit veel moeite en bellen heeft gekost. Dit is niet de standaard die we nastreven en we zullen dit intern bespreken om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.
Een score van 6/10 laat zien dat er ruimte is voor verbetering en we nemen uw feedback ter harte om onze service te optimaliseren.
Nogmaals bedankt voor uw waardevolle feedback. We kijken ernaar uit om u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.
Team VoltaNXT