Stuur die Jan Smeets de laan uit. Hij kan geen mensen bejegenen!

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Voorlichting door Jan Smeets leek nergens op

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Betrouwbaarheid van de leverancier

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur was gemotiveerd bezig

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Hartelijk dank voor uw feedback. We betreuren het te horen dat de voorlichting door Jan Smeets niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u ontevreden bent over zijn bejegening. Dit is niet de ervaring die we willen bieden en we zullen dit intern bespreken om verbeteringen aan te brengen.
Het is fijn om te horen dat u de monteur als gemotiveerd heeft ervaren en dat de betrouwbaarheid van onze service een doorslaggevende factor voor u was. Uw opmerking over het inleven in de klant zonder altijd gelijk te geven, nemen we ter harte.
Een score van 6/10 laat zien dat er ruimte is voor verbetering en we zullen ons best doen om uw vertrouwen terug te winnen.
Nogmaals bedankt voor uw waardevolle feedback. We kijken ernaar uit om u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.
Team VoltaNXT

Score voor Volta NXT cv-ketels: 3/5