Jongen

Het blijkt dat ons probleem vaker voorkomt. Waarom daar niet op anticiperen?
Er moet nog altijd na 2 maanden een monteur langskomen voor de loodlap. We horen niets meer.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

1 Na demontage oude ketel zegt monteur dat die oude ketel nog gemakkelijk 4-5 jaar had meegekund.
2 De ketel werkt nog niet naar behoren. Er is al 2 keer een monteur gekomen en vrijdag komt er iemand voor de 3e keer.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Persoonlijk advies

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke monteurs

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Dank voor uw eerlijke review. Een ketel kan vaak nog langer mee echter is het risico gewoonweg te groot. Een ketel kan vandaag werken en morgen ineens mankementen ondervinden waarvan wij niet meer kunnen garanderen dit op te kunnen lossen. Hoe ouder de ketel is, des te minder onderdelen we hebben en kunnen verkrijgen en is neemt de kans op storingen toe. Wij vinden het daarom belangrijk op tijd te vervangen. Wij vinden het tevens vervelend dat het probleem tot op heden niet opgelost is, indien het toestel na vrijdag nog niet naar behoren werkt bel dan gerust naar 088-0278920 en vraag om de klachten afdeling. Wij zullen ons best doen u te helpen. Ervan uitgaande dat dit vrijdag werkt hoop ik vooralsnog dat u hierna kunt genieten van een goed werkend toestel.

Score voor Volta NXT cv-ketels: 1/5