Marek Puchon - Niet tevreden klant

1. Jullie lichen tegen mensen met contracten!
2. Jullie storing dienst line is absolute niet berijkbaar! Is niet mijn probleem dat jullie heeft druk! Neem meer mensen in dienst! Ik betaal voor service welke ik krijgt niet!
3. Jullie aanbod is niet waar! Wij hebben met adviseur afgesproken dat wij krijgen warmtepomp en ons CV ketel is tijdelijk. Maar dat is nu niet waar.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Instalatie was niet probleem maar was tog gedaan bij ZZP. Ik begin te denken dat deze bedrijv heeft geen eigen mensen.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Aanbod

Wat viel u in positieve zin op?

Positieve kan ik helas geen worde zegen. Ik betaal op tijd maar storingdienst line niemand opnemen na 40 minute4n wachten wij hebben advies gekregen dat moet reset knop gebruiken. Allen een probleem is geen reset knop on die CV ketel. En dan weer 40 minuten wachten op line. Hele weekend met drie kinderen zonder verwarming! Onderhoud contract is elke jaar verhoog door "Belasting" dat was niet afsprak, ik kan contract niet afzetten, of anulleren. En is elke jaar duurder. Wij begint op 28 eur binne jaar is op 40 eur gekomen. En naturilijk voor onderhoud komt niemand. Deze is een van slechste bedrijv dat ben ik tegen komen!

Score voor Volta NXT cv-ketels: 0.5/5