Stel geen 2 keer een gemaakte afspraak uit bij dezelfde klant.
Zoals bij ons namelijk. Tussen eerste en tweede afspraak is onze oude ketel namelijk stuk gegaan.
Na overleg met Volta is besloten om deze niet meer te laten reparerem omdat binnen enkele dagen toch een nieuwe zou worden opgehangen. Helaas werd er daags tevoren opgebeld dat de plaatsing niet door kon gaan wegens drukte en werd er een nieuw datum gepland. Ben hier onder voorbehoud mee accoord gegaan en zou nog terug gebeld worden.
We zijn nooit terug gebeld geworden en hebben hierdoor ruim twee wekenin de kou en zonder warm water gezeten wat in mijn ogen een zeer kwalijke zaak is.
Gelukkig kwam er een vriendelijke monteur op de derde afspraak en heeft alles netjes en terzake kundig opgehangen.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
gebrekkige service
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Alles-in-1-pakket(aanschaf en installatie), Kennis en vakmanschap, Prijs/kwaliteit verhouding
Wat viel u in positieve zin op?
vriendelijkheid monteur