Zorgen dat als er een melding gedaan word zo snel mogelijk goed handelen. Afspraken goed doorzetten. Zorgen dat de klantenservice ook echt tot 5 uur bereikbaar is en niet dat ik het bandje om half 5 al te horen krijg met we zij nu gesloten.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
Door de uitbesteding aan SL installaties. Door hun slecht geholpen hadden daarna lekkage en werden door volta limburg en SL installaties van kasje naar de muur gestuurd. Duurde lang voordat er duidelijkheid was. Pas 2 dagen later geholpen vind ik na een melding lekkage erg slecht.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Kennis en vakmanschap
Wat viel u in positieve zin op?
Nvt
Reactie Volta NXT cv-ketels:
Dank voor uw terugkoppeling, wat vervelend dat u een lekkage heeft gehad na de installatie. Uiteraard is het ook erg jammer dat het 2 dagen geduurd heeft alvorens het probleem verholpen is. Wij streven ernaar de installaties zo goed mogelijk uit te voeren en helaas dienen wij het werk ook uit te besteden in verband met capaciteit en vraag. Onze excuses voor het ongemak en wij hopen dat alles nu naar behoren werkt. Mochten er nog zaken zijn die u alsnog wilt bespreken kunt u ons gerust bellen op: 088-0278920.