Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
Ik zou de volgende het niet aanbevelen want er ging vanalles mis . Om te beginnen is de thermostaat kleiner dan de vorige waardoor ik nu grote witte vlek op muur heb. Dan zei monteur om 1500 uur klaar zou te zijn, maar komt tot de conclusie dat hoogwerker te klein is. Wilt dan op oude gas doorvoer gaan draaien en dan blijkt de nieuwe ketel al kapot is (een of ander sensor). Ja sorry hoor maar dat kun je toch niet verkopen. Hij ging bellen naar volta om service monteur maar die hadden geen tijd. Als gevolg dat er 3 mensen niet konden douchen voor het werk gaan. En ik zelfs uur later op werk was. Dag erna is alles verholpen heb ook contact gehad met volta om mijn ongenoegen te uiten maar ik moest het maar schriftelijk doen nadat ik rekening gepresenteerd kreeg.
Nou zeg kan het nog gekker.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Alles-in-1-pakket(aanschaf en installatie)
Wat viel u in positieve zin op?
Dat bedrijf aan wie het uitbesteed had er alles aan deed om het toch gefixt te krijgen
Reactie Volta NXT cv-ketels:
Dank voor uw terugkoppeling, wat vervelend dat niet alles in 1 keer goed gelopen is. Helaas kunnen werkzaamheden langer duren dan gepland en gaat er wel eens iets mis. Telefonisch nemen wij helaas geen klachten aan dus zou ik u willen vragen indien u hier behoefte aan heeft toch via de website of mail adres een klacht in te dienen, de afdeling zal u hierover contacteren en er een dossier van maken. Wij bieden wel onze excuses aan voor het ongemak en zijn toch enigszins blij te lezen dat er nadien alles aan gedaan is de problemen te verhelpen!