Nakomen van afspraken
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
Jaren naar tevredenheid behandeld. Afspraken voor onderhoudsbeurten werden nagekomen. Vriendelijke en deskundige monteurs. Dit jaar loopt het niet zoals verwacht. In september storing gemeld. Afspraak gemaakt met technisch adviseur op 28 september. Na bezoek geen terugkoppeling. Geïnformeerd naar de stand van zaken. Geen terugkoppeling. Uiteindelijk na weer een telefoontje van mijn kant werd op 23 oktober een afspraak geregeld.
De monteur zou op maandag 30 oktober tussen 8.00 en 8.30 uur komen. Helaas. Na telefonisch contact (u bent de eerstvolgende in de wachtrij) waren er plotseling nog 4 wachtenden voor mij. Ik wil best wachten, maar dit klopt niet.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Aanbod
Wat viel u in positieve zin op?
Vriendelijkheid werknemers
Reactie Volta NXT cv-ketels:
Dank voor uw terugkoppeling, wat vervelend dat u niet op de juiste manier geholpen bent. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u hier niet tevreden mee bent en graag een oplossing wilt. Het is momenteel erg druk en wij doen ons best u zo snel mogelijk te helpen. Wellicht kunt u ons een mail sturen met uw vragen en uw verwachting, de mails worden binnen een week opgepakt. Graag horen wij hierin wat wij voor u kunnen betekenen. Het mail adres is: klachten@voltalimburg.nl