Duidelijke communicatie met klant. Een sms/app/belletje hoe laat iemand ongeveer komt, of welk dagdeel en en ook wanneer men later komt dan afgesproken. Je kunt ook afspreken dat je een seintje geeft een half uur voor gedachte aankomst. Overal begrip voor maar wel communiceren en dat is tot drie keer toe niet gebeurd. Gruwelijk.
Voordat men een afspraak maakt ook checken of het juiste materiaal/ de juiste ketel wel aanwezig is. Afspraak stond al zeker 6 weken maar op de dag van installatie bleek de bestelde ketel niet beschikbaar. Echt slecht. Hierdoor hebben we twee vrije dagen verknoeid.
Bescherming van de vloer bij de klant zodat er geen krassen achter blijven.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
We waren al jarenlang klant bij Volta met onderhoudscontract.
Daarom adviesgesprek via Volta. In overleg met uw adviseur, maar zeker ook na eigen 'research' gekozen voor een Intergas HR Eco.
Helaas weten nog niet hoe hij bevalt.
Onze oude Daalderop was geweldig!
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Persoonlijk advies, Verwachte opbrengst/rendement, Alles-in-1-pakket(aanschaf en installatie), Prijs/kwaliteit verhouding
Wat viel u in positieve zin op?
De vriendelijkheid en begrip van de centraliste
Reactie Volta NXT cv-ketels:
Dank voor uw reactie en feedback. Dit zijn zeker zaken waar wij als bedrijf in kunnen groeien en hierom zullen wij dit bespreekbaar maken om dit in de toekomst te verbeteren. Al met al hopen wij dat de nieuwe Intergas HR Eco naar wens zal zijn. Fijn dat u de moeite heeft genomen een reactie te plaatsen. Mochten wij u nog ergens mee van dienst kunnen zijn kunt u altijd bellen naar 088-0278920.