Afschuwelijke service. Bestelling geplaatst, kreeg niets binnen op de dag dat het zou worden geleverd. Dag erna naar gevraagd, bleek dat de bestelling was blijven hangen in het systeem. Geen probleem, kan gebeuren. Het zou die dag gelijk worden opgestuurd.
Alsnog geen track & trace ontvangen. 2 dagen later weer gevraagd waar mijn bestelling bleef. Product was die dag pas weer leverbaar en het zou die dag opgestuurd worden. Ik heb gevraagd waarom mij dat tijdens het vorige contact niet is uitgelegd en kreeg als excuus dat die persoon pas sinds kort werkzaam is. Gevraagd of ik die dag nog de track & trace zou ontvangen: "ja, ben ervoor naar logistiek gelopen en het wordt geregeld. Ik verwacht dat het pakketje morgen of maandag wordt bezorgd". Prima, dan wil ik de bestelling laten staan.
Géén track & trace ontvangen, weekend voorbij en géén pakketje in zicht. Wéér contact opgenomen: "ik heb het bedrag terug gestort en uw order verwijderd, omdat u dit had aangegeven en het product nog steeds niet leverbaar is." Vervolgens krijg ik helemaal geen reactie meer. Ook nog geen geld terug gezien.
Ik bestel hier nooit meer.
Pluspunten
Geen.
Reactie Vitalize:
Beste klant,
Dank u voor uw bericht. Het spijt ons oprecht dat uw bestelling niet is verlopen zoals verwacht — hierin zijn meerdere fouten gemaakt, en dat erkennen wij volledig.
Zoals ook per e-mail aan u is toegelicht, is de bestelling eerst blijven hangen in ons systeem en bleek het product daarna onverwacht niet direct leverbaar. De communicatie hierover had duidelijker en consistenter moeten zijn. Onze excuses daarvoor.
Het aankoopbedrag is vanochtend teruggestort via onze betaalprovider Mollie en is in uw bankafschrift zichtbaar onder “Stichting Mollie”. Afhankelijk van uw bank kan dit nog kort duren.
Dit is niet de service die wij willen bieden. Soms ontstaat er helaas een samenloop van omstandigheden waarin meerdere processen tegelijk mislopen. We nemen deze feedback serieus en gebruiken dit om onze werkwijze verder te verbeteren.
Team Vitalize