Heel jammer dat veel te vroeg een kaartje in de bus ligt met daarop een mooie aanbieding. Je kunt niet veel te vroeg bestellen want dan overschrijdt je de tht-datum.
Ook nadat is aangegeven wanneer ik een aanbieding wil krijg ik deze toch weer veel te vroeg in de bus.
Pluspunten
Over de kwaliteit en service ben ik erg tevreden !
Reactie Vitalize:
Beste H. Sprokholt,
Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback.
Het spijt ons te horen dat u de kortingsaanbieding telkens te vroeg ontvangt, en dat dit ongemak veroorzaakt bij het plannen van uw bestelling in verband met de THT-datum. Dat is uiteraard niet de bedoeling, en wij begrijpen uw frustratie hierover volledig.
We proberen onze klanten juist tijdig te informeren over lopende acties, maar we zien in uw geval dat dit eerder verwarring dan gemak heeft opgeleverd. Onze excuses daarvoor.
We gaan uw opmerking intern bespreken en kijken graag met u mee naar een oplossing, zodat u onze aanbiedingen op het juiste moment ontvangt – afgestemd op uw persoonlijke voorkeur. Neem gerust contact met ons op via onze klantenservice, dan zorgen we dat dit in de toekomst beter verloopt.
Nogmaals dank voor uw feedback – hiermee helpt u ons onze service te verbeteren.
Sabine Hahn
Vitalize Klantenservice