Silvia

Gemakkelijk bestelproces en snelle verzending. Minpunt: DHL is voor mij een fijne bezorgdienst vanwege de goede bezorgtijden, prima tracking en mogelijkheid tot wijzigen bezorgdag. Dat laatste is heel belangrijk voor mij, omdat ik geen eigen vervoer heb voor afhalen bij een pakketpunt. Echter, Vehgro blijkt gebruik te maken van een andere DHL-dienst dan gewoonlijk. En deze dienst geeft geen nauwkeuriger tijdvak voor de bezorging dan "tussen 8:00 en 18:00 uur" en biedt ook geen mogelijkheid om een ander bezorgmoment te kiezen.

Wat zijn volgens u de sterke punten van VehGro?

Gemakkelijk bestelproces en snelle verzending. Wat aanbevelen bij vrienden betreft in de volgende vraag: ik moet dat verplicht invullen, maar het is voor mij geen ja of nee. Omdat het afhangt van de wensen die de ander heeft met betrekking tot de bezorgdienst. Zie mijn antwoord op de eerste vraag.

Reactie Vehgroshop.nl:

Beste Silvia,
Bedankt voor je review.
Bij ons zou het via track & trace normaal gesproken mogelijk moeten zijn om de bezorgvoorkeuren aan te passen. De dienstregeling van DHL is bij ons niet anders dan gebruikelijk.
Het kan zijn dat de optie niet meer beschikbaar was omdat de bezorging al te ver in het proces zat. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je altijd contact met ons opnemen, zodat wij direct met DHL kunnen schakelen om een oplossing te vinden.
Laat het ons weten als we nog iets voor je kunnen betekenen.
Team Vehgro

Score voor Vehgroshop.nl: 3.5/5