Sabrina Hetem, coƶrdinator inkoop en contractbeheer
De training Coachend Leidinggeven van van Harte & Lingsma is zonder twijfel een van de meest impactvolle ontwikkeltrajecten die ik ooit heb gevolgd. Vanaf de eerste dag word je uitgedaagd om stil te staan bij je eigen leiderschapsstijl en de keuzes die je maakt. De deskundige trainer creëert een veilige, maar prikkelende leeromgeving waarin je wordt aangemoedigd om buiten je comfortzone te treden.
Wat deze training uniek maakt, is de perfecte balans tussen theorie en praktijk. De oefeningen zijn niet alleen realistisch en toepasbaar, maar worden ook afgestemd op je eigen werksituatie. Hierdoor voelt alles direct relevant en bruikbaar. De ruimte voor reflectie en eerlijke feedback zorgt voor diepe inzichten en blijvende gedragsverandering.
Kortom: deze training is een absolute aanrader voor iedereen die zijn coachende vaardigheden wil verdiepen en het beste uit zichzelf én zijn team wil halen. De gemiddelde beoordeling van een 9,1 is meer dan terecht!