In één keer geslaagd dankzij de online cursus.
Sterke punten:
In een keer geslaagd met 71 punten. Al die spookverhalen op internet over dat Vamex de vragen te moeilijk maakt en niets met het vaarbewijs te maken hebben zijn onzin. Gewoon goed leren via de online filmpjes van Albatros welke maar 4 uur geldig zijn per film en dan proef examens maken. Via Google zoek je nog wat extra info zoals geluidsseinen en verlichting. Van de online filmpjes schrijf je de kernpunten op in een Word document zodat je op de dag van het examen deze nog eens goed doorneemt. Ik had nog hoger kunnen scoren maar 1 vraag had ik verkeerd beantwoord. Van hoe je een drenkeling het beste uit het water. Met de buik naar je toe of met de rug. Moest met de rug zijn. Want met de buik kan je zelf in het water getrokken worden. 1 vraag ging over Occulting licht. Dat het schijnsel is langer dan de verduistering. Andere vraag over benzinedamp dat deze juist zakt naar beneden. De rest verklap ik maar niet. Goed leren en je gaat er zo doorheen. Nog eentje dan. Twee accu's in serie geschakeld zijn half leeg. De spanning is dan nog steeds 24 volt natuurlijk
Gevolgde cursus
Ik heb de dagcursus gevolgd|Ik heb de online cursus gevolgd|Ik heb de video cursus gevolgd|Ik heb alleen examen trainingen gedaan|Ik heb het marifoon examen gedaan bij Albatros|Ik heb (nog) geen cursus gevolgd bij Albatros