DSDO

Na 6 weken wachten, maar eens gebeld. Notaris zou me bellen, was het antwoord.
Helaas geen notaris gesproken. Wel een e-mail; Krijg mijn geld terug gestort. Ik ben te oud, ben 70. Maar dit was vooraf telefonisch besproken en akkoord bevonden.
Heel vreemd dat ze daar, nadat ik zelf contact opgenomen heb waarom het zo lang duurt, ze er dan pas achter komen en de zaak annuleren. De toezeggingen zijn dus niets waard en dat verwacht je niet van een notaris. Jammer. Wordt uiteraard niet aanbevolen.

Reactie UwBVoprichten.nl:

Hier is helaas iets misgegaan vanuit de notaris. Uw dossier is veel te lang blijven liggen. Excuses hiervoor. De leeftijd is overigens op voorhand geen probleem. De afwijzing was op basis van meerdere criteria van de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en terrorismefinanciering). Dat wil overigens niet zeggen dat u geen bv kunt oprichten. Er zou in uw situatie alleen extra onderzoek gedaan moeten worden door de notaris. Dat kan niet via de online procedure zoals wij die kennen. Een lokale notaris doet dit wel, o.a. via een afspraak op kantoor. Ik hoop dat u op deze wijze geholpen kunt worden en wens u er veel succes bij.

Score voor UwBVoprichten.nl: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee