Mijn ervaring met dit bedrijf was ronduit teleurstellend. Mijn aanvraag werd vrijwel direct afgewezen omdat mijn activiteiten op het gebied van tweedehands goederen kennelijk automatisch werden gekoppeld aan antiek. In plaats van mijn specifieke situatie inhoudelijk te beoordelen, leek er vooral sprake van een snelle standaardafwijzing. Nog kwalijker vind ik dat er, ondanks mijn toelichting en verzoek om een herbeoordeling, geen enkele bereidheid was om de zaak opnieuw inhoudelijk te bekijken. Een zorgvuldige beoordeling verwacht je juist van een dienstverlener die pretendeert ondernemers professioneel te begeleiden. Daar komt bij dat ik wel administratiekosten en btw moest betalen, terwijl mijn aanvraag vrijwel direct werd afgewezen. Dat voelt voor mij buiten verhouding tot de dienstverlening die ik heb ontvangen. Ik heb bovendien geen duidelijk inzicht gekregen in welke werkzaamheden daarvoor precies zijn verricht. Ook de online reviews roepen bij mij vragen op. Veel van de zeer positieve beoordelingen lijken afkomstig te zijn van accounts met weinig of geen herkenbare informatie. Dat betekent niet automatisch dat ze onbetrouwbaar zijn, maar het maakt het voor mij lastig om een goed beeld te krijgen van de werkelijke klanttevredenheid. Tot slot viel mij op dat de reactie van het bedrijf op het reviewplatform op een groene achtergrond wordt weergegeven. Ik besef dat dit een keuze van het platform kan zijn, maar het geeft de reactie wel een positieve uitstraling die op mij meer gezag uitstraalt dan een neutrale weergave zou doen. Mijn conclusie is dat snelheid hier belangrijker lijkt dan zorgvuldigheid. Ondernemers die verwachten dat hun specifieke situatie serieus wordt beoordeeld, doen er wat mij betreft verstandig aan zich eerst goed te oriënteren voordat zij hiervoor kiezen.