Marcel van Werkhoven

Jammer dat bij dit bedrijf levertijden zonder enig bericht gewoon opzij worden geschoven. Besef als je hier online bestelt dat je zeer lang op je delen moet wachten. Ze garanderen volgende dag levering (je betaalt er zelfs voor!) , maar dat kunnen ze nooit nakomen. Amateuristisch bedrijf. ?

Reactie UitlaatDiscounter.nl:

Beste Marcel,
U heeft bij ons een katalysator besteld die we direct dezelfde dag hebben verzonden.
U heeft echter zelf een foutief adres ingevuld als leveradres, hierdoor is de koerier niet in de mogelijkheid het af te leveren omdat het opgegeven adres niet klopte.
U heeft contact gehad met de koerier en die heeft gezegd dat u even contact met ons moet opnemen voor het regelen van een nieuw zendlabel. Dit is echter nooit gebeurd waardoor wij nooit de kans hebben gehad om het adres aan te Passen. het artikel dat 04-05-21 bij ons besteld is ligt als sinds 05-05-21 bij het depot van de koerier in uw regio in België, er is dus niet geschoven met levertijden , maar door een foutief adres geen mogelijkheid geweest tot levering.

Score voor UitlaatDiscounter.nl: 0.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Aangekocht product: Katalysator