PD

Zeer slecht. Houden zich niet aan de afspraak kosten te vergoeden wanneer ze een verkeerd onderdeel opsturen

Reactie UitlaatDiscounter.nl:

Beste PD,
Wij hebben contact gehad over het bestelde onderdeel. Het bestelde onderdeel is uitgezocht op basis van het chassisnummer en zou dus goed moeten zijn mits de auto nog compleet origineel is en niet aangepast. Later bleek deze dus alsnog niet te passen, u heeft gevraagd of hij terug mocht waarop wij ja hebben gezegd. u heeft gevraagd welke kosten wel en niet vergoed worden. Wij hebben (meermaals) uitgelegd dat de complete bestelling gecrediteerd word en dat enkel de retourkosten voor de klant zijn.
Vervolgens hebben wij de uitlaat ruim buiten de retour termijn (ongeveer 30 dagen in plaats van 14 dagen) retour ontvangen. U gaf aan dat dit kwam doordat DPD er een potje van maakte, wij hebben vervolgens alsnog, ondanks dat het te laat was, het complete bedrag gecrediteerd.
Wij vinden het jammer dat u zon slechte ervaring heeft gehad terwijl er meermaals contact over is geweest en wij extra coulant zijn geweest en het complete aan ons betaalde bedrag hebben gecrediteerd.

Score voor UitlaatDiscounter.nl: 0.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Aangekocht product: Uitlaat mini cooper