Wat een supergezellige ervaring! We hebben onlangs een teamuitje gehad met een heerlijk diner, waarbij we tussen de gangen door deel mochten nemen aan een hele leuke hitbingo. De groep werd verdeeld in drie teams en het was echt hilarisch! We hebben niet alleen lekker gegeten, maar we hebben ook enorm gelachen met z'n allen. Onze 'begeleider' Naek was echt een mega topper! Hij had overal een oplossing voor en wist alles perfect aan elkaar te praten. Hij zorgde de hele avond voor heel veel humor, sfeer en gezelligheid. Zijn enthousiasme was echt aanstekelijk. Van begin tot eind een superuitje, een absolute aanrader dus voor iedereen die op zoek is naar een unieke en gezellige avond!
Goede begeleiding vanuit Naek, ondanks de rommelige start bij de locatie zelf. Naek pakte het echter heel rustig op en bleef super positief (hij kon daar overigens ook helemaal niets aan doen).
Betere communicatie (voorafgaand aan het uitje) met de locatie zelf (Luzt in Eindhoven in dit geval). Zij hadden de dingen niet goed voorbereid waardoor het voor Naek lastig was om alles op tijd klaar te zetten en te installeren. Toch pakte hij het goed op en deed wat hij kon, top! Dit was dan ook echt een 'nalatigheid' van het restaurant en dat vonden we jammer omdat de start daardoor niet soepel verliep.
Reactie Uitjes en Eten:
Hi Taylor,
Wat een onwijs leuke review om te lezen. Wat goed om te horen dat de HIT bingo zo goed is bevallen. We zullen deze mooie complimenten doorgeven aan Naek. Bedankt voor je enthousiasme en het aanraden van Uitjes en Eten!
Met blije groet,
Floor namens Team Uitjes en Eten