Stephano

De levering van de producten was heel snel en de informatie op de website is zeer duidelijk. Alleen het retourneren van producten is zo lastig gemaakt. Dat je jezelf echt gaat afvragen of ze wel service willen bieden of alleen geld willen verdienen. Nog nooit meegemaakt dat je producten alleen afgeleverd kunnen worden van maandag tot donderdag. Waarschijnlijk te lastig als het pakket niet afgegeven kan worden om even naar het postNL ophaalpunt te rijden. Nee in plaats daarvan krijg je gewoon je pakket retour gestuurd. En kan je het weer opnieuw proberen voor €7,95. En snap dat als iedereen alles terug gaat sturen dat je denkt daar moeten we iets mee. Maar ikzelf deed een bestelling van bijna €500. En hield van de 12 lampen, 1 lamp over om te retourneren. En dan krijg je zo een mail toegestuurd.

Retourproces aanpassen en service bieden die zeker 90% van NL biedt.

Reactie tuinverlichtingswinkel.nl:

Beste Stephano, dank je wel voor je uitgebreide mail en reactie.
Vooropgesteld, we zijn een winkel en dan is 1 van de doelen om geld te verdienen. We willen dit echter graag doen met goede producten en het bieden van bovengemiddelde prima service, het spijt me dat dit deze keer niet als zodanig is overgekomen.
Omdat we werken met verschillende merken en magazijnen is het retour sturen van producten enigzins gereguleerd. Niet om extra barrieres op te werpen maar juist om te voorkomen dat pakketten kwijt raken en/of de retour afwikkeling langer duurt dan strikt noodzakelijk. Als een pakket retour gestuurd wordt buiten de openingstijden van het magazijn (en soms ook binnen de openingstijden, afhankelijk van de vervoerder) worden deze op een afhaalpunt van de vervoerder tijdelijk bewaard. We zouden deze uiteraard daar af kunnen halen echter wij krijgen die meldingen niet. (die krijgt de verzender). Dat is de reden dat we vragen om pakketten te versturen van maandag t/m donderdag zodat we juist het onnodig heen en weer sturen voorkomen en de retour gestuurde artikelen snel kunnen verwerken en de terugbetaling kunnen verzorgen. We zouden dit uiteraard ook kunnen oplossen om zelf de retourlabels te verzorgen, te betalen en evt in de prijs te verwerken) echter het is een bewuste keuze dit bij de klant te laten wederom om onnodige retouren zoveel mogelijk te voorkomen.
Vriendelijk groeten,
Jack

Score voor tuinverlichtingswinkel.nl: 2.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee