Prijs / kwaliteitverhouding

Otto Voss

Wat een TOP Bedrijf is dit toch ook! Vanaf het eerste contact over de mail met Tijmen een geod gevoel gehad. Reageerde altijd snel, met duidelijke informatie. Meerdere keren de offerte laten aanpassen, dat was helemaal geen probleem. Ook dacht hij mee, wat we als zeer fijn hadden ervaren. Aan de telefoon was het ook een gezellige, deskundige professional. op de dag van plaatsing kwamen Gerben en zijn collega. Netjes, professioneel, deskundig en altijd met oog voor wat de klant wil. Er werd goed met ons overlegd, alvorens bepaalde handelingen te verrichten. Zojuist bezoek gehad van Dennis en zijn collega, die een prachtige poort geplaats hebben. Ze straalden dezelfde netheid, professionalisme en deskundigheid uit.

We krijgen veel complimenten over het hek en we zeggen het met trots tegen een ieder dat TIMBERSTEEL ons hek heeft geplaatst. Wat een TOP TOP TOP team! Heren, van harte ONTZETTEND bedankt. Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken en een aanrader aan iedereen die dit review leest.

STOP met zoeken. Bij TIMBERSTEEL moet je wezen, PUNT!

professioneel, deskundig, vriendelijk, netjes

Niet van toepassing

Score voor Timbersteel: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Dubbelstaafmat + poort