Familie Cuppen

Vincent heeft een rust over zich en kan heel goed luisteren. Hij nam ons helemaal mee in alle stappen die moesten gebeuren, terwijl wij zelf de regie hielden.

Hij trapte op de rem toen wij al dingen wilden gaan doen, die pas morgen hoefden. 'Neem een avondje rust voor jezelf'.

Vincent is altijd bereikbaar (per telefoon en mail) en ik voelde geen drempel om hem te bellen als we nog vragen hadden. Hij belde ook vaak zelf om te vragen of het goed liep.

Zijn team is fantastisch! Paula en Rens verzorgden mijn vader in de nacht van overlijden met zoveel respect en rust. Dat heb ik als een mooie ceremonie beleefd; wat mij geholpen heeft bij de start van het verwerkingsproces.

Gerda had voor ons een heel fijne opzet voor de dienst, die wij naar onze wensen in konden kleuren. Ook zij kan heel goed luisteren.

Iedereen is heel betrokken, en denkt aan allerlei details. Bijvoorbeeld toen wij (de dochters) niet bij het sluiten van de kist wilden zijn, maar Heleen ons naar binnen riep toen de knoppen aangedraaid mochten worden.

Ik raad Vincent en zijn team ten sterkste aan bij anderen.

Sterke punten Vincent Tromp Uitvaartbegeleiding en/of Het Afscheidshuys

Rust
Laagdrempelige en goede bereikbaarheid
Meedenkend maar ruimtegevend
Tijdsbewaker
Nuchter
Ruimte voor luchtigheid, realiteit en humor
Goed team waarin ieder zijn/haar rol weet en deze in alle kracht uit kan voeren omdat hij/zij alleen deze rol hoeft te vervullen.
De juiste mensen op de juiste plek

Score voor Suzanne van Horssen Uitvaartbegeleiding: 4.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Afgenomen dienst: