Wij hebben niet via internet besteld of gekeken, we zijn naar de winkel gereden, ergens in augustus ( Onze over all ervaring was een 10 vandaar die sterren ook bij website) Het was prachtig weer en toch brandden enkele kachels buiten en binnen dat gaf een welkom gevoel en idee van hoe het brandt! Zeer goed, geduldig meedenkend en gezellig geholpen door Marcel en een jonge telg voorzag ons enthousiast van koffie, thee en twee koekjes;) het was onze eerste kachel en het meedenken/ knowhow gaf ons een zeker gevoel om de keuze te maken. De kachel blijkt ook top voor onze woning, we zijn er erg blij mee!! (Enne..lekkerder warmte bestaat toch niet?!)
Bij het betalen was ik wat in de bonen maar de dame achter de kassa was heel vriendelijk en geduldig. De levering werd via mail keurig bijgehouden en kwam op tijd met eveneens een keurige chauffeur die de pallet manoeuvreerde tot aan de achterdeur. Ik had laatst de kamer vol visite en na complimenten over onze kachel bleken twee mensen ook goede ervaringen te hebben bij t Stokertje!
( Een had een kachel gekocht en ander stookcursus naar tevredenheid)
Top bedrijf, ouderwetse klantvriendelijkheid en knowhow. Warme groet terug!
In de winkel veel soorten en maten van verschillende kachels en vriendelijk personeel
Nvt
Reactie 't Stokertje:
Beste Blaak,
Wat een geweldige review, dankjewel voor het delen van jullie ervaring! Wat fijn om te lezen dat jullie speciaal naar de winkel zijn gekomen en dat de sfeer – met brandende kachels, een warm welkom en een kop koffie – precies het vertrouwen gaf dat je zocht bij de aanschaf van jullie eerste kachel.
Fantastisch om te horen dat de kachel zo goed past bij jullie woning én dat zelfs de visite enthousiast is. Dat anderen vervolgens ook positieve ervaringen hebben bij ’t Stokertje, is een extra compliment waar we trots op zijn.
We wensen jullie nog heel veel jaren van die unieke, onvervangbare warmte. Want inderdaad… lekkerder warmte bestaat niet!
Met warme groet,
't Stokertje