Op mijn zoektocht voor een centraal stofzuigsysteem op de website van BEAM Electrolux terechtgekomen en in combinatie met een brede aanbod en ondersteuning voor vragen die ik had, kan ik alleen maar zeggen dat ik uitermate tevreden ben over de gang van zaken tot zover. De zuigbuizen voor 5 aansluitpunten heb ik zelf in mijn woning in aanbouw verwerkt (ribcassettevloer en breedplaatvloer), de volgende stap is het koppelen van de stofzuigcontacten op basis van de Varius inbouwdozen met Berker frontjes. Het totale systeem is echter nog niet klaar dus een eindoordeel kan ik niet geven, maar ik heb er alle vertrouwen in.
Pluspunten over dit bedrijf
Beam Electrolux staat daadwerkelijk achter het product, is er niet op uit om de duurste optie te verkopen zoals toerenregelaar op het handvat en doet er alles aan om spullen op tijd te leveren.
Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf
Het zou mooi zijn als er een F.A.Q. sectie zou zijn aangaande het keuze/gebruik dan wel installatie van de diverse stofzuigcontacten en buizen, zoals rekening houden met nog te stucen wanden.
Reactie Stofzuigers.com:
Beste Mark,
Hartelijk dank voor deze super positieve beoordeling. Dat doet ons goed!
Met vriendelijke groeten,
Falco Biessen | BEAM Electrolux centraal stofzuigsystemen