Slecht. We hebben nog steeds het product niet. Verkeerde factuur ontvangen. Uiteindelijk vooruit betaald. Hopelijk gaan ze wel leveren.
Nog niet ontdekt.
Je besteld voor het gemak en de leversnelheid. Beide zijn niet waargemaakt. Het zou op voorraad zijn en direct worden verzonden. Echt waardeloos dat men die afspraak niet nakomt. Volgende keer bestel ik gewoon weer lokaal.
Reactie Stoepbordenwebshop.nl:
Goedemiddag Fokko,
Hartelijk dank voor uw feedback. Vervelend dat u niet helemaal tevreden bent over de after sales, info verloop order en snelheid levering, dit kunnen wij helemaal begrijpen. U heeft op 13-11 een bestelling geplaatst en wij hebben op 21-11 geleverd.
In de tussentijd hebben wij meerdere malen geprobeerd telefonisch contact te zoeken en via e-mail getracht om met u in contact te komen, echter dit is telkens niet gelukt. Ook net nog mobiel geprobeerd contact te zoeken, maar wederom geen gehoor. Wellicht kunt u ons toch nog terug bellen of mailen om deze order te evalueren en tot een goed einde te komen?
In ieder geval fijn dat u de informatie op de website, klantvriendelijkheid en bestelgemak wel goed waardeert.
Nogmaals dank voor uw bestelling en wij zien uit naar een reactie of eventuele vervolg bestelling!
Stoepbordenwebwshop.nl Verkoopteam