sTN

Fort Altena

Horeca

Welke Quote zou je willen delen met de leden van jouw Branche?

⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 – Goed product en een uitstekende service
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met STN. Vanaf het moment van overstappen verliep alles vlekkeloos. De installatie van de gehele telecom (vast) was snel geregeld en de montage en integratie verliep soepel, snel en professioneel.
Ook hebben onze medewerkers een gsm met sim via STn. Werkt zoals het moet werken.
Daarnaast ben ik positief verrast door de klantenservice. Bij een vraag over mijn factuur werd ik binnen enkele minuten geholpen via de helpdesk en kreeg ik een duidelijke uitleg. Prettig om te merken dat je als klant serieus genomen wordt en dat je bij hen geen nummer bent.
Kortom: ik kan STN van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare telecomclub.

Ga zo door

Reactie sTN:

Hi Alex,
Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening! Bedankt voor het delen van deze mooie en uitgebreide review.
We doen altijd, net als bij jou, ons uiterste best om de overstap, installatie en integratie zo soepel mogelijk te laten verlopen, dus het is geweldig om te horen dat dit ook bij jou ook zo is ervaren. Ook fijn dat de mobiele diensten naar verwachting functioneren en dat onze klantenservice je snel en duidelijk kon helpen — daar zetten we graag op in.
Dank voor het vertrouwen in sTN en je warme aanbeveling. We blijven ons inzetten om dit serviceniveau vast te houden én verder te verbeteren!
Team sTN

Score voor sTN: 5/5