Mooie vormgeving, maar geen flexibiliteit- je denkt dat je te maken krijgt met een bedrijf dat weet hoe te handelen- je betaald meer voor je trouwkaart, dan verwacht je ook een bepaalde service; dit hebben wij niet gevoeld. Ik zou dit niemand aanraden.
Mooie vormgeving, maar 0 flexibiliteit.
Voor meer dan 400,- kaarten besteld; bestelling geplaatst; erachter komen dat er een fout inzit- meteen ca. 1min later gemaild. Geen aanpassing. Doorgestuurd naar de drukker, dan hadden wij de kaarten ook prima bij kaartje2go kunnen bestellen. Zonde!
Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:
Wat ontzettend jammer dat je er na het bestellen achter kwam dat er nog een foutje in je tekst stond — dat is natuurlijk heel vervelend, en ik begrijp dat je teleurgesteld bent.
Juist om dit te voorkomen bieden we de mogelijkheid om vooraf een proefdruk te bestellen of gebruik te maken van onze betaalde checkservice. In jouw geval zagen we dat hiervan geen gebruik is gemaakt. Omdat we bestellingen snel in productie nemen, konden we helaas niets meer aanpassen op het moment dat je het ontdekte.
We hebben je toen een hoge korting aangeboden op een herdruk, in de hoop je hiermee toch nog een beetje te helpen. Ik vind het heel jammer dat dit je ervaring zo heeft beïnvloed, en nemen je feedback serieus om te kijken of we de uitleg hierover nog duidelijker kunnen maken.
Groetjes, Jo-Anne