1947 beoordelingen

Koninklijke Kortrijkse BC

Ik heb voor onze club 500 textielstickers besteld en die zijn correct geleverd en zeer snel. Maar. Bij het openen van de verpakking kwam er een zeer indringende chemische geur op mij af. Via mail gevraagd wat ik kon doen. Jullie antwoord: dit is eerste keer dat dit ons overkomt. Gewoon open leggen in een geventileerde ruimte. Ik heb de stickers in een netzak gehangen, in de open lucht onder een afdak. Na een week is de geur nog altijd aanwezig. Ik betwijfel of deze zeer indringende geur ooit weggaat en of ik de stickers wel kan verdelen onder de leden van onze club.

Snelheid

Eerlijkheid zou fijn zijn. Ik kan niet geloven dat er nooit een klacht werd geformuleerd over de geur. Dit is de 3e keer datik stickers bij jullie bestel. De eerste 2 keer was er wel een geur, maar ie verdween na een tijdje.

Reactie Stickerwinkel.com:

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat vervelend om te horen dat de textielstickers zo'n indringende geur hebben en dat deze, ondanks het langdurig luchten, nog steeds aanwezig is. We begrijpen heel goed dat dit vervelend is, zeker omdat je de stickers wilt verdelen onder de leden van je club.
We nemen je feedback serieus en willen dit graag verder met je bekijken, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Neem gerust opnieuw contact met ons op met je bestelgegevens, zodat we dit kunnen onderzoeken. Ik hoor graag wat hierin de wens is.
Onze excuses voor het ongemak en bedankt om dit onder onze aandacht te brengen.

Score voor Stickerwinkel.com: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Textielstickers