Assortiment wisselt en als je, zoals ik, lang wacht met bestellen, worden de cadeaus vanzelf duurder. Moest nu dus bijbetalen voor een boek dat eerder binnen mijn budget viel. Niet erg hoor, want ik wilde het hebben, ook omdat er eigenlijk voor mij geen andere keuze was. (Hoewel ik dus een tijd gewacht had bleef het aanbod van serieuze boeken vrij beperkt). Boek kwam aan in een veel te grote doos, waarin het ruim heen en weer had kunnen schuiven en het, waarschijnlijk hierdoor, aan een hoek toch wat beschadigd was. Allemaal niet erg en best leuk om een cadeautje van je werkgever te ontvangen.
Reactie Sterkado:
Beste Wim,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de prijs van het boek hoger uitviel dan je had verwacht. We willen wel graag benadrukken dat wij geen prijzen aanpassen. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn, vooral als je lang hebt gewacht met bestellen.
Wat betreft de verpakking: we vinden het erg jammer dat het boek in een te grote doos is verzonden en daardoor beschadigd is geraakt. Dit is uiteraard niet de manier waarop we willen dat je je bestelling ontvangt. Je mag ons een e-mail sturen op info@sterkado.nl. Alvast bedankt.
Team STERKADO