Super goede ervaring met Steps&Stairs
Reactie Steps&Stairs traprenovaties:
Beste Trudy en Wilbert,
bedankt voor deze mooie review! Jullie hadden hem bij op een verkeerde plek gezet. Daarom kopieer en plak ik hem even in deze reactie:
We wilden graag onze beide trappen renoveren en kwamen in contact met een van de grotere bekende bedrijven. Maar schrokken van de zeer forse prijs die zij offreerden. 2 familieleden hadden hun trappen tot volle tevredenheid door Ruben van Steps&Stairs laten renoveren. Wij hebben naar aanleiding daarvan ook contact gezocht en inmiddels zijn bij ons ook de 2 trappen gerenoveerd. De communicatie liep vanaf het begin prima. Het bedrag van de offerte was erg concurrerend ten opzichte van de offerte van het grotere bekend bedrijf. De 2 dagen dat de werkzaamheden hebben plaatsgevonden verliepen uiterst plezierig. Er werd zeer netjes gewerkt. En bovenal .... het resultaat overtrof onze verwachtingen. Kortom : wij zijn zeer te spreken over inzet, kwaliteit en prijs van Steps&Stairs. Overweegt u de trap te laten renoveren, neem beslist contact op met Steps&Stairs. U zult er geen spijt van krijgen. Voor alle duidelijkheid: wij hebben geen enkel belang in Steps&Stairs en kende het bedrijf tot voor kort niet, maar zijn gewoon een super tevreden klant.