Loods XL

Levering op tijd
Expertise

\Ottens

Verkeerde levering, matige oplossing.

Kwaliteit

Het verkeerde product is geleverd, hierdoor pasten de tafelpoten niet die ik reeds in huis had. Reactie hierop duurde een week! Conclusie was dat het tafelblad maar omgewisseld moest worden. Wéér twee weken wachten én slepen met een loodzwaar tafelblad. Ondertussen had ik al andere tafelpoten besteld, dus mijn voorstel was om het verschil (het ontvangen tafelblad was een goedkopere variant) terug te betalen in een voucher. Scheelt verzendkosten, arbeidskosten en naar mijn idee ook één hoop gedoe. Reactie hierop duurde weer één week, daarnaast is ook echt het minimale gecompenseerd, ondanks het meedenken vanuit mijn kant.

Reactie Loods XL:

Beste Silvan,
Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent. Ik zie dat wij binnen 1 dag reageert hebben op je e-mail. Na een aantal mails heen en weer heeft het inderdaad uiteindelijk even geduurd.
Wij hebben direct als oplossing aangegeven het blad om te willen ruilen, hierop gaf jij aan dat je het blad wou behouden en een compensatie wil voor het bedrag wat het verschil zou zijn tussen het bestelde en het geleverde blad. Dit hebben wij dan uiteraard gedaan.
Ook gaf je zelf aan dat je een voucher wou, dit hebben wij dan ook gedaan.
Loods XL

Score voor Loods XL: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Stijgerhouten tafelblad, verstek gezaagd.