Prima! Al meerdere grotere bestellingen gedaan. Goed aangekomen, binnen de dagen die ook daadwerkelijk worden aangegeven. Zelfs toen ik dacht dat het lang duurde bleek ik 1 puzzel over het hoofd te hebben gezien waarbij stond vermeld 5-7 werkdagen. Het was
Online shoppen bevalt prima. Hoewel je in de search niet altijd alles kan vinden. En als je kat of cat schrijft krijg je ze ook niet allemaal. Shop gemak is er wel, je hebt de tijd zonder dat dingen verdwenen, dat is erg fijn.
Het afrekenen is vrij makkelijk. Bij twijfel of langer nadenken wat je wel of niet wilt hebben (door grote collectie) kan je zelfs nog uitgelogd terug vinden wat je op je favoriete lijstje had staan en wat er in je mandje stond. Website onthoud wat je gezocht hebt en verzameld. Verder vind ik het netjes en overzichtelijk. Ook een vraagje gesteld aan klantenservice die waren erg vriendelijk.
Let wel op als je een waardebon hebt, want deze staat niet bij betalen maar gelijk onder je puzzel reeks in je mandje, was even zoeken maar is makkelijk toe te voegen en zo gedaan.
Je kun niet kiezen voor een afleverpunt zoals Primera, maar ze zijn best wel punctueel en accuraat wat je bestelling betreft. Je wordt netjes op de hoogte gehouden. Overzichtelijk en prettig.
Puzzels binnen, netjes aangegeven en op tijd geleverd. Goed verpakt, was tot nu toe twee keer snel geleverd ergens s'ochtends. Dat is echt heel fijn!
De meeste puzzels bevatten een plasticje erom, van de andere weet ik niet waarom niet. 2 v.d. 8 puzzels bevat geen plasticje. Geen idee of dat nog een reden heeft. Maar goed geeft niet ook netjes dichtgeplakt met plakrondjes achtige stickers.
Tot nu toe: 2 Heye, 2 Castorland, 2 Eurographic Puzzels (smart pieces) gekocht die echt goed zijn bevallen.
Ook 2 Art Puzzle zijn goed ontvangen maar nog geen tijd gehad eraan te beginnen.
1 Castorland cadeau kan ik ook nog niet beoordelen maar die ken ik al zit wel goed. Deze bovengenoemde merken zijn van goede kwaliteit. Eurographic Puzzle was een uitdaging maar daar hou ik wel van!
Overzichtelijk, snel en binnen aangegeven tijd geleverd (langst verwachte puzzel), klantvriendelijke service, kwaliteit puzzels zij prima