Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Desiree

Prachtige sauna, aardig Horeca en receptie personeel. Min puntjes, stoomruimte stuk, heel jammer! Laatste opgieting, man maakte zijn eigen feestje, eerst zijn persoonlijke drama aanhoren, op dieet en vriendin bij hem weg, vorige opgieting dat vrouw voor haar rust komt, en hij bepaalde nu ook voor ons ff geen meditatie, eerst 10 min luisteren naar Gatsby Engels drama sprookje wat verkeerd afliep en dus ook de muziek in opgieting droevig zou aflopen. Toen met herrie muziek stond hij te swingen. Ik deed mijn ogen dicht om de geuren te ruiken en warmte te voelen, wat een teleurstelling. Moest bijkomen in andere sauna. Deze man aub doorsturen naar Soesterberg theatersauna is daar beter op zijn plaats. Verder prachtige tuin. Nog 1 dingetje, stokje pulled chicken was natte kipsalade, best lekker maar geen gebraden pulled chicken, dus die benaming niet op de kaart zetten. Gelukkig wel van Arno opgietingen genoten! Mooie piano muziek, heerlijke geuren, de rust en harmonie die we zoeken. Kom graag terug! 😊

Positieve punten tijdens je bezoek

Vriendelijk personeel, mooie tuin en heerlijk zwembad.

Verbeterpunten of suggesties

Pulled chicken maken! Gebraden vlees en geen kipsalade.
Rustige opgietingen en niet iemand met opera muziek en toneelstuk verhaal met drukke muziek en dansjes, rust bewaren.

Score voor Spa Zuiver: 3.5/5
Beveel je Zuiver aan? Ja