Ik heb weer een heerlijke dag gehad in Spa Zuiver. Echt een pluspunt is de kwaliteit van de massage. Dat wil nog weleens tegenvallen bij de sauna, maar hier is dat in mijn beleving altijd goed. Misschien heeft het feit dat de massages ook los van de sauna te boeken zijn een kwaliteitsverhogend effect. Verder is het eten van goede kwaliteit, al is de kaart in de loop der jaren wat minder evenwichtig geworden. Een 'typisch' standaard saunadiner, zoals saté en hamburger wordt afgewisseld met een beperkte, meer culinair verantwoorde keuze. Dit maakt het a la carte samenstellen van een diner wat gecompliceerd. Verder is er een nieuwe samensteling van arrangementen. Het maakt het kiezen eenvoudiger, al lijkt de keuze nu ook meer beperkt. Verder zijn de opgietingen (nu 7 per dag!) altijd een feest, de saunameesters zijn leuk enthousiast. Minpuntje kan wel zijn dat het druk is, en dat niet alle gasten bewust zijn dat sauna's stilteruimtes zijn, al staat dat wel overal aangegeven. Maandag is in mijn beleving de rustigste dag. Ik ging na mijn bezoek gisteren heel anders weg dan dat ik aankwam. Dank!
Positieve punten tijdens je bezoek
Fijne opgietingen, fijn personeel, heerlijke massage en goede faciliteiten.
Verbeterpunten of suggesties
Toezien op handhaven stilteruimtes, verbeteren van de menukeuze in het restaurant.