Eenvoud van reserveren
Restaurant
Service tijdens bezoek
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Mijn vriendin en ik hadden een heerlijk relaxdagje. Ik ga graag naar Spa Zuiver vanwege het vriendelijke personeel en de fijne entourage.
Het complex wordt goed onderhouden en is schoon.

Positieve punten tijdens je bezoek

Een prachtig complex dat groot genoeg is om het niet als druk te ervaren en klein genoeg om er je thuis te voelen.
De opgietingen zijn heerlijk. Prettig dat er niet een heel verhaal aan vooraf ging maar een paar korte aandachtspunten werden meegegeven voor mensen die nieuw waren.
Zeer vriendelijk personeel.

Verbeterpunten of suggesties

Het scrubzout moet echt terug!
Jammer dat het masker niet meer wordt gegeven wegens personeelstekort. Dat zijn net van die dingen die het extra plezierig maken.
Er kwamen twee jongemannen met zwemkleding de Spa binnen op zaterdag. Niet echt prettig. Beide jongens hebben het op verzoek van de medewerkster uitgedaan maar één jongen is verder gegaan in z'n onderbroek! Er was ook een jongedame met een slipje of zwembroekje aan. Dat hoort wat mij betreft echt niet. Laten deze mensen dan vooral op de dinsdag gaan.
Het lunchbuffet is fors in prijs omhoog gegaan (10 euro meer) en dat is jammer. De lunch smaakte overigens heerlijk. Grote keus uit warme en koude gerechten. Het enige dat, volgens mij, anders was dan voor de prijsverhoging is dat er 3 sapjes zijn toegevoegd aan het buffet.

Score voor Spa Zuiver: 4/5
Beveel je Zuiver aan? Ja