Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Linda

Heerlijke dag gehad, ik ben fan van Spa Zuiver!!!

Positieve punten tijdens je bezoek

Het was een zondag dus druk, maar niet té druk. We hebben alles kunnen doen zonder de hele tijd het gevoel te hebben dat het proppen was in de sauna's. Spa Zuiver blijft een heel prettige sauna waar gelukkig niet al te veel gekletst wordt in de sauna's, dat vind ik namelijk ontzettend ergerlijk. Er werd ons bij binnenkomst aangeraden te reserveren voor diner of lunch, dat bleek achteraf nodig te zijn. Lunch was heerlijk! Het was fijn te ontdekken dat de kaart inmiddels meer 'healthy' keuzes bevat dan bij ons laatste bezoek twee jaar geleden. Er zijn nu heerlijke drankjes zoals verse kruidenthee en groente/ fruitsmoothies. Het was al met al een heerlijke, relaxte dag. De rustruimte met de bedden en dekentjes is ook fantastisch. We komen snel weer terug!

Verbeterpunten of suggesties

Reserveren op de website een beetje onduidelijk, te veel stappen. Ook kon ik op de site niet vinden wat een handdoek/badjaspakket kostte. Dat bleek 13,50 pp te zijn, best duur met twee personen... En we misten het scrubzout in de douches, dat was zo lekker de vorige keer dat we Spa Zuiver bezochten.

Score voor Spa Zuiver: 5/5
Beveel je Zuiver aan? Ja