Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Ilona Korhorn

Onze ervaring was redelijk tot goed. We vonden het echt jammer dat er zoveel gasten binnen gelaten werden. Echt alles zat propvol. En je wilt op zo'n dag niet in de rij voor een whirlpool of sauna. Hutje mutje zitten is niet ontspannen en we voelden ons daardoor niet echt op ons gemak. Echt jammer, want het is een mooi resort.

Positieve punten tijdens je bezoek

Mooie entourage, fijne sauna's. Mooie en ruime douchegelegenheden en kleedruimten. Alles zag er schoon en verzorgd uit.

Verbeterpunten of suggesties

Teveel gasten waardoor het echt overal vol was; whirlpools, sauna's, bar/loungeruimte. We hebben een echte relaxruimte gemist. De enige bedden waar je op kunt liggen staan in de grote bar boven. Niet echt relaxt als deze vol zit met kletsende mensen en rond rennende bediening. Buiten was geen optie ivm de regen.
Vonden de horeca duur als je het vergelijkt met andere welness resorts. Geen kaart voor koffie, thee gebak aangeboden. Toen we ernaar vroegen werden we afgekat met de mededeling dat ze alle soorten koffie en thee beschikbaar hebben dus zeg het maar! Vonden we een beetje raar. Hierdoor ook geen zicht op de prijzen van de verschillende soorten koffie/thee.

Score voor Spa Zuiver: 3/5
Beveel je Zuiver aan? Ja