Wij waren er gisteren , zaterdag 30jan, en het was verschrikkelijk druk. Naar 2 uur hadden we het wel voor gezien gehouden. Wat jammer was , wij wilden de hele middag en avond blijven. De saunas waren vol en mensen gingen gewoon hardop praten, boven was er geen plek om te zitten. Het leel wel het elyssium, juist die sauna die ik het meest haat. Wij vinden spa zuiver juist zo lekker omdat het publiek anders is, rustig, respectful maar dat was volkomen weg.
Positieve punten tijdens je bezoek
Deze kwer echter niks
Verbeterpunten of suggesties
Ik was er nu voor de 14ste keer en wordt elke keer gevrAgd of ik er al eerder ben gewest, qua beleving zou ik het leuker vinden als ik gewoon weer welcome geheten wordt " fijn dat je er weer bent" . Dat is uiteraad pure marketing technisch, ik vind het fijn als een bedrijf er juist iets doet met de info die ze over mij hebben. En met dat bandje hebben jullie echt veel info. Up to you, maar dat personalized marketing kan echt beter.
We maken nog eens gebruik van die " 2de person mag gratis " akties , maar zo als we dat gisteren hebben gezien betaal ik liever de volle mep en in de hoop dat je dan gewoon kan ontspannen. Ik snap ook wel dat de drukte voor jullie commerically wise wel goed is. Catch 22