Eenvoud van reserveren
Restaurant
Service tijdens bezoek
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Mijn vriendin en ik hadden het arrangement 'Together' geboekt en waren er op een Zaterdag. Zeker een leuke dag om naar de SPA te gaan, maar ik beveel aan later op de dag te gaan, dan is het iets rustiger.

Positieve punten tijdens je bezoek

Ik had nog een oud bon die ik wel nog mocht gebruiken, dat vind ik prettig.
Het eten in het restaurant (lunch buffet) was erg lekker. Ik eet veganistisch en kon salade en lekker groenten eten.
De faciliteiten zijn in het algemeen goed onderhouden en er is veel keuze aan verschillende saunas. Je kunt je er zeker vermaaken!
Wij hadden in ons arragement een gezichtsbehandeling en een ontspanningsmassage. Allebei waren erg lekker! Goed georganiseerd.

Verbeterpunten of suggesties

De reserviering en de email wisseling was niet echt effectief. Blijkbaar was het standaard praatje over slippers en badjas bij ons niet aan de orde. Qua duurzaamheid vind ik het goed, dat men gestimuleerd word om eigen handdoeken en badjassen mee te nemen, maar qua comfort niet. Word dan alles in alles een duur grapje.

De kleedkamers zijn onhandig ingericht. Je komt niet goed bij de machiene waar je met je polsband je kluisje kunt openen.
Helaas zijn er niet voldoende plekken om tussen de sauna gangen uit te rusten. Bij goed weer zal dat buiten kunnen, maar binnen is er bijna geen plek. Dit was voor ons een groot min punt.

Ik had het ook beter gevonden als er douches bij de kleedkamers zijn en niet beneden bij de sauna. Ik begrijp dat dit niet makkelijk veranderd kan worden, maar wie weet, misschien een keer als er verbouwingen geplant zijn. Dan is het eventueel ook mogelijk om de saunas een beetje meer uit elkaar te halen, en het aromabad en de whirlpool niet zo erg in het centre te zetten.

Ik had toevallig een fles water bij me, maar misschien is het een idee om nog prominenter te maaken dat men zijn eigen drinken mee moet nemen. Ik ging er eigenlijk van uit dat er wel water dispensers zijn.

In ons arrangement zat een cadeau voor bij vertrek, helaas hebben wij het alleen ontvangen omdat wij hebben gevraagd. Dat hebben wij als erg ongemakkelijk en onprettig ervaren,

Score voor Spa Zuiver: 4/5
Beveel je Zuiver aan? Ja