Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Anja

Met regelmaat kom ik in spa Zuiver , zoals gisteren ook samen met een vriendin . We gingen boven even wat drinken en wilde een klein hapje nuttigen. ( normaal kom ik niet zo snel boven) echter wat viel dat tegen , allereerst vind ik het jammer dat er een biitergarnituur op de kaart staat . Vind ik niet passen in een wellness sorry , dan karig een groentehapje met humus in een plastic bakje , daarbij chipjes oftewel tacochipjes met 2 sausjes in een plastic bakje , echt sorry ! Zo een mooie zaak en uitstraling maar dit straalt echt goedkoop uit . Ik adviseer een andere vorm van decoratie op het bord en maak gestoomde hapjes, en groente in rijstvelketjes met sojadipsaus in een mooi kommetje . Ik heb tips genoeg . In de avond wilde we toch nog een hapje gaan eten beneden in het restaurant , helaas vergeten te reserveren dus we konden niet meer eten !!! We konden om 20.45 terug komen of er dan misschien nog plek was , werd ons geadviseerd . Dat risico was ons te groot dus we zijn weg gegaan en zijn gaan uiteten . Dat vind ik echt niet kunnen , dan sluit de keuken ook nog om 21.00 en reserveren in een sauna , ik zeg niet doen . Of dat het wrdt aanbevolen bij drukte zoals gisteren . Dan denk ik echt dat de infaroodsauna moet wrden vervangen , het heeft absoluut niet het effect . Niet alleen mijn mening maar van meerdere saunagangers . Verder ben ik tevreden over spa zuiver en zal het ook zeker nog bezoeken maar boven ga ik dus echt niets meer nuttigen , mits de kaart aangepast wrdt . het zou een voordeel zijn voor een mooie spa .

Positieve punten tijdens je bezoek

De sauna met de opgietingen is echt een aanrader

Verbeterpunten of suggesties

Zie beoordeling