Faciliteiten Super, Personeel en Service sloten daar in mijn ervaring niet bij aan helaas.
Positieve punten tijdens je bezoek
faciliteiten zijn erg goed, goed onderhouden en schoon, voldoende keus en ruimte op een woensdagmiddag. Opgieting ook erg leuk en met enthousiasme gedaan.
Mijn vriend was zijn sleutels vergeten en dat is allemaal keurig opgepakt afgehandeld, dank daar voor.
Verbeterpunten of suggesties
Een orientatie voor nieuwe gasten, en minder 'neusophalende" houding tegenover gasten met arrangementen. Ik ga normaal naar een Spa bij Utrecht maar wilde mn vriend verassen na een vermoeiende reis dus dichtbij Schiphol wilde ik Zuiver proberen. Personeel vind alles vanzelfsprekend en de reacties op vragen van gasten die voor t eerst komen zijn wat arrogant, wij namen plaats in het restaurant beneden bestelden een drankje en toen werden we naar boven gestuurd, nadat ik eerst moest vertellen wat ik dan wel niet betaald had (beetje onbehoorlijk vooral ook omdat dit een verassing voor mn vriend was) drankjes gewoon op de rekening gezet, jammer. ook de jus dórange op de rekening omdat dit niet bij de drink en bite hoorde?
Ik ben geen "travelbird"boeker hoor, en zou graag een reguliere gast zijn geworden. Maar uiteindelijk de rekening van €178,- niet in verhouding en net iets te weinig persoonlijke service en flexibiliteit.