Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Johan

Na mijn zoveelste bezoek krijg ik toch steeds meer het gevoel dat de kwaliteit achteruit gaat.
Geen scrubzout meer, alternatief is onder de maat, bij de grote douche ruimte geen scrubzout meer
Kleine doucheruimte te klein/te druk, water loopt niet goed weg waardoor je in iemand andermans water staat, smerig!!

Mijn vrouw had een ontspanningsmassage genomen van 25 minuten, stond na 17 minuten weer beneden.
Samen weer terug naar boven, erg moeilijk en na veel over en weer besloten dat ze een korting zouden geven, die korting zou ik zien bij de uitgang.
Ook de kwaliteit van de massage was onder de maat, beetje met de handen over de benen wrijven, handdoekje erover en klaar was ze met de benen...
Lijkt wel of het geen gecertificeerde mensen zijn die de ontspanningsmassage geven.

Bij de uitgang krijg ik doodleuk de rekening met de volle mep erop, reden: achteraf toch besloten dat de tijd klopte, klant krijgt geen korting!!

ZEER SLECHTE SERVICE en zal ook NOOIT meer een massage gaan boeken, wat een kwalitatief slechte massage salon!

Na dreigen dat ik absoluut NIET ging betalen krijg ik een toegangsbewijs cadeau, nadeel is dat hij maar 6 maanden geldig is!

Positieve punten tijdens je bezoek

Lunch is zeer goed al moet ik zeggen dat de drankjes (smoothies, multi) niet te zuipen zijn

Verbeterpunten of suggesties

Nieuw personeel bij massage afdeling,
Scrubzout weer terug in het pakket,
Geen persoon in de saunaruimte te vinden, soms nodig ivm meldingen doorgeven,
Rekjes met verwarming om je handddoek te kunnen drogen,
Doucheputjes nakijken dat het water ook beter wegloopt,
Arrangement weer terug , veel combinaties zijn eruit, minder keus minder behoefte om nu te komen.

Score voor Spa Zuiver: 3/5
Beveel je Zuiver aan? Nee