Hoi
Ik wil graag mijn buffetkast van crème naar wit schilderen. Ben dan via het internet opzoek gegaan naar de meest ideale verf om dit te doen. Na een lange zoektocht botste ik steeds op de bekende Annie sloanbchalk paint. Ik heb er ook veel goede commentaren over gelezen. Dus heb ik besloten deze verf aan te kopen. Heb deze verf uitgeprobeerd op mijn kast maar ben zeer teleurgesteld over het resultaat. De verf pakt niet op mijn kast en laat strepen na. Heb de kast eerst goed ontvet, laten dragen en daarna de verf aangebracht met de Annie sloan kwast
Ben 60 EUR kwijt zonder enig resultaat ?
Hoi
Ben 60 EUR kwijt zonder enig resultaat
Reactie Shabby Treats:
Jammer dat u pas contact opnam nadat u deze review al had geplaatst. Wij helpen altijd onze klanten graag om tot het maximale resultaat te komen.